Τηλέφωνο: 2310-998852, Email: pagalo@frl.auth.gr

Ο Σύλλογος Μεταπτυχιακών Αποφοίτων και Φοιτητών Σημειωτικής Α.Π.Θ. "SemioLogos" είναι γέννημα των αποφοίτων και των φοιτητών/τριών του Δ.Π.Μ.Σ. «Σημειωτική, Πολιτισμός και Επικοινωνία». Σκοπός του Συλλόγου είναι πρωτίστως η προώθηση της επιστήμης της Σημειωτικής στο ευρύ κοινό και, παράλληλα, η κάλυψη και οριοθέτηση επαγγελματικών δικαιωμάτων και προοπτικών μας. Ως απόφοιτοι, φοιτητές και επαγγελματίες στον χώρο της Σημειωτικής, του Πολιτισμού και της Επικοινωνίας, επιδιώκουμε την επίτευξη των στόχων και των επιδιώξεών μας μέσω της συμμετοχής μας σε συνέδρια, ημερίδες, ομιλίες, με την οργάνωση εκπαιδευτικών δράσεων και άλλων δραστηριοτήτων σε χώρους εντός και εκτός του Πανεπιστημίου.

Έτσι, καλούμε τους/τις απόφοιτους/ες, αλλά και τους φοιτητές και φοιτήτριες του Δ.Π.Μ.Σ. Σημειωτική, Πολιτισμός και Επικοινωνία του Α.Π.Θ. ή όσους και όσες έχουν παρακολουθήσει προγράμματα Σημειωτικής στο εσωτερικό (θερινά σχολεία Σημειωτικής ή άλλα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, όπου διδάσκεται η Σημειωτική) ή στο εξωτερικό και θέλουν να συμμετάσχουν ενεργά στις εκδηλώσεις - δραστηριότητες του Συλλόγου να επικοινωνήσουν μαζί μας στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε και στη σελίδα του SemioLogos στο Facebook:  SemioLogos-Σύλλογος Αποφοίτων και Φοιτητών Σημειωτικής ΑΠΘ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

logo.png

Τηλέφωνο: (+30) 2310-997538

e-mail: pagalo@frl.auth.gr 

 

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Image
Με την υποστήριξη και τις υποδομές του Εργαστηρίου Σημειωτικής, Α.Π.Θ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

  • Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Φιλοσοφικής Σχολής, Α.Π.Θ.
  • Τμήμα Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Φιλοσοφικής Σχολής, Α.Π.Θ.
  • Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, Α.Π.Θ.
  • Τμήμα Αρχιτεκτονικής, Πολυτεχνικής Σχολής, Α.Π.Θ.
© Copyright 2021 - Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας

Please publish modules in offcanvas position.